Vi som arbetar på Nagelsalongen

Sussie Rödin Källbom

Det är jag som är Sussie, en gift 6 barns mamma som brinner för mitt arbete. Jag bor ute på landet med min stora familj och husdjur av olika slag. Har tidigare arbetat som personlig assistent men sedan jag bestämde mig för att utbilda mig till nagelteknolog och bara älskar det jag gör så vill jag bara lära mig mer och mer! Det bästa med arbetet är att få träffa alla härliga människor och få hålla på med det jag verkligen brinner för!

Sussie utför behandlingarna inom Naglar, Lashlift och Browlift 

Amie Hallström Aniander

Jag har arbetat som nagelterapeut med Bio Sculptures produkter sedan december 1990 och trivs fantastiskt bra med det. Jag öppnade Nagelsalongen 2001 och lämnade över den till Sussie i Juli 2019 men arbetar fortfarande kvar för jag älskar det jag gör! Det bästa med att arbeta med naglar är kontakten med alla härliga kunder, att få pyssla om dom samtidigt som man får skapa fina naglar, antingen med glitter och dekorationer, eller att hjälpa någon få ordning på sina problem naglar. 


Amie utför behandlingar inom Naglar, Lashlift, browlift och tandblekning


Vanliga frågor och svar


Här hittar du också svar på vanliga frågor. Undrar du något annat är du varmt välkommen att kontakta oss.  

Vad är skillnaden mellan Biogelé och Akryl?

Bio Sculpture innehåller inga acrylmonomer, eller MMA (Methyl metacrylate) ett mycket allergiframkallande ämne som används inom nagelindustrin. Akrylmonomer är det flesta andra nagelsystem på marknaden uppbyggda av. Ett system där en vätska och pulver blandas och startar en kemisk reaktion på nageln som avger kemiska gaser som är farliga att inandas. BIO Sculptures gelé är en polymetrisk gelé. Det är en typ av höggradig plast av samma typ som används i bl.a. tandfyllningar och ögonlinser. BIOgelé stärker den naturliga nageln och nageln blir flexibel.

Jag är nagelbitare och jag vill ha långa naglar?

Inga problem, antingen förstärker vi nageln så får den växa ut till önskad längd. Gelén på nageln gör att man ej biter. Nagelbitarnaglar växer nästan dubbelt så fort som andra naglar. Eller så "bygger vi ut" nageln med hjälp av en mall och silke, så får man långa naglar direkt.

Kan jag ta bort naglarna själv?

Det går bra att lösa bort gelén med hjälp av en gelé remover. Men var försiktig så du ej skadar din egen nagel.

Hur länge sitter gelén på naglarna?

De flesta har sina naglar 4-6 veckor beroende på hur man sköter dom, och vad man utsätter sina naglar för. Kom ihåg att vårda dina naglar som juveler, inte verktyg!

Måste jag göra uppehåll ibland?

Inte alls, det växer ut ny nagel hela tiden och varje gång vi gör om naglarna ser kunden hur fin nageln är under gelén.

Måste jag sköta om naglarna hemma?

Tänk på att borsta naglarna med nagelborste varje dag. En gång i veckan är det bra att rengöra naglarna med acetonfri remover och lacka naglarna med genomskinligt överlack. Blir naglarna för långa går det bra att fila ner naglarna till önskad längd. Då håller dom sig snygga längre.