STARTSIDA PRODUKTER OCH TJÄNSTER RÅD OCH TIPS UTBILDNING GALLERI OM OSS KONTAKT

PRODKTER OCH TJÄNSTERGELE

Vi använder oss av Bio Sculptures gele som är världsledande inom nagelbranchen, den är doftfri och innehåller inga allergena producter.Nageln blir naturlig,hållbar,tunn och flexibel. Det finns geleer som är anpassade för alla typerav naglar, både tunna, sköra, mjuka, och hårda. Geleen löses enkelt bort med en geleremover, så ingen filning behövs, som kan skada den naturliga nageln.Vi gör den form och längd på nageln som du önskar, från ovala,runda, fyrkantiga till långa stilletto naglar.Det finns över 150 olika permanenta färger, och väldigt mkt glitter och dekorationer. Har ni egna ideer, tag gärna med en bild, så försöker vi tillgodose era önskemål.
Välkommna

NAGELFÖRSTÄRKNING 90 min

Vård av nagel och nagelband,gele appliceras på den naturliga nageln med fransk manikyr, permanentfärg eller naturlig och härdas i UV-ljus till en snygg blank nagel.Avslutas med en härlig handcreme.
650kr

NAGELFÖRLÄNGNING 120 min

Vård av nagel och nagelband. Gele appliceras och härdas, formas med hjälp av en mall och härdar i UV-ljus, till en snygg,blank och hållbar nagel, förstärker sedan med naturell, permanent färg, eller fransk manikyr.Avslutas med en härlig handcreme.
950kr

ÅTERBESÖK 120 min

Bortlösning av biosculptures gele, vård av nagel och nagelband,gele appliceras på den naturliga nageln med permanent färg, fransk manikyr eller naturell,härdas i UV-ljus till en snygg blank nagel, avslutas med en härlig handcreme. Rekommenderas efter 4-6veckor
680kr

LAGNING

Förlängning av nagel, mellan behandlingar 100kr/nagel
Förstärkning av nagel, mellan behandlingar 70kr/ nagel
Förlängning av nagel i samband med återbesök 40kr/ nagel
Silke 10kr/ nagel

BORTLÖSNING 45 min

Bortlösning av biosculpturs gele,vård av nagel och nagelband, lackning av näringslack och topcoat.
250kr

BORTLÖSNING av annat material

Bortlösningsbara material, eller bortfilning av material, vård av nagel o nagelband, lackning av näringslack o topcoat, avslutas med en härlig handcreme.
250kr/tim

NAGELVÅRD

KLASSISK MANIKYR 60 min

Handbad, filning o polering av nagel o nagelband, nagelbandscreme lättare hand o arm massage, lackning med Bio Sculptures nagellack.
500kr

Lavendelbasebehandling 60 min

En enklare manikyr, där vi målar en vit fransk kant med bio sculpture gel och sedan applicerar ett återfuktande lavendelbase lack över hela nageln.
450kr

EVO2 LACKGELE

Evo2 av Bio Sculpture är en banbrytande, medicinsk samansatt lack-gelé som tillför vitaminer till naglarna, har en syresättande effekt och motverkar uttorkning av naglarna. Evo 2 appliceras på hela nageln och finns i många läckra färger. Lacken härdar i LED-ljus och sitter i cs 2-3 veckor.
500kr

EVO2 ÅTERBESÖK

Vi löser bort materialet, och applicerar ny lack-gelé på hela nageln. Lack-gelén finns i många läckra färger. 540kr!Vid ej avbokad tid (senast 24h innan) debiteras 100% av behandling!
Boka tid